Ani modernizácia a vývoj technológií v dnešnej dobe neovplyvnili postavenie jednej z kľúčových prezentačných nástrojov vašej firmy – tlačenej vizitky. Urobte dojem kvalitným spracovaním vašich vizitiek, ktoré budú odrážať klientom vašu profesionalitu.
Vizitky

Povrch vizitky na Vaše prianie ochránime rôznymi typmi laminácie, plošným, či parciálnym lakom a zvýšime tak ich atraktivitu a odolnosť. Ozvláštniť ich môžeme aj elegantným výsekom alebo exkluzívnym pozlatením.

Kultúra vizitiek

Vizitky nie sú v niektorých kultúrach potrebné iba v medzinárodnom obchode, ale tiež sa používajú slávnostne. Vo väčšine ázijských krajín je s vizitkou zaobchádzané s úctou. Často sa podáva s dvoma rukami, nikdy sa nezahadzuje a po prijatí by sa mala bezpečne uchovať – nikdy by sa nemalo strčiť len tak do vrecka. V Japonsku je výmena vizitiek rituál a považuje sa za formálny úvod k spoznaniu osoby. Obchodovať sa môže začať až po výmene vizitiek, pretože to znamená začiatok vzťahu. V Indií sa vizitky vymieňajú aj v nepodnikateľských situáciách a vždy sa zobrazujú lícom hore a textom otočeným k príjemcovi. Na Blízkom východe sa protokol líši podľa krajiny. Napríklad v Bahrajne nikdy nevymieňajte vizitky ľavou rukou a pred odložením si pozorne prečítajte prijatú vizitku.  

Prezentujte svoj biznis, vyrobíme vám vizitku na kvalitnom papieri

Zvoľte si rozmer, farebnosť, náklad. Z ďalších možností si môžete vybrať typ papiera – matný, lesklý, iný od gramáže 80g/m2 až po 350g/m2. Laminácia, perforácia, lom, či parciálny lak. Zhmotníme vaše predstavy, aby vizitka dokonale definovala vás a váš biznis.

Presnú kalkuláciu vizitiek si môžete urobiť prostredníctvom online kalkulácie

Online kalkulácia