Svadobná sezóna je tu opäť. Ak hľadáte pomoc pri výrobe svadobných tlačovín, pokojne sa na nás môžete obrátiť.

Svadobné tlačoviny

Milí snúbenci,
ak ste sa rozhodli zorganizovať Váš veľký spoločný deň, určite chcete dať všetkým, najmä blízkym a priateľom na známosť, že ste sa rozhodli spojiť svoje cesty.

Svadobné oznámenia sú len pomyselným začiatkom Vašich príprav. Ak nemáte hotovú grafiku, okrem printových služieb ponúkame aj tie grafické. Návrh sa vždy snažíme vytvoriť podľa Vašich predstáv. V ponuke máme aj rôzne dokončovacie práce, vďaka ktorým zvýšime ešte viac atraktivitu Vašich vytlačených tlačovín. Medzi najčastejšie patria laminovanie, parciálny lak, unikátny výsek, bigovanie…

Svadobné oznámenie podľa Vašich predstáv

Priamo na svadobnej hostine Vám k lepšej organizácii pomôže vytlačený zasadací poriadok. Odporúčame ho mať vo väčšom formáte, aby bol dobre čitateľný. Menovky na stoloch zaručia, že si každý pozvaný hosť sadne presne na svoje miesto. Dobrá organizácia je veľmi dôležitá, či už ide o malú alebo veľkú svadbu, aby ste predišli zbytočnému chaosu. Menu karta so svadobným menu a programom celého dňa by tiež na stole nemala chýbať. Pre svadobných hostí môžete pripraviť nejaký pamätný predmet, ktorý si z Vašej svadby odnesú na pamiatku. Napríklad odznak alebo magnetku s Vašim svadobným motívom.

Svadba a tlačoviny

Z ďalších tlačovín spomenieme etikety na víno, nálepky na výslužky, personalizované tabuľky ako rekvizity k fotostene…Pre fotokútik Vám môžeme vytlačiť veľkoplošný banner, ktorý poslúži ako pozadie.

Ak máte ešte iný nápad/formát, ktorý by ste chceli vyrobiť, kontaktujte nás a spoločne nájdeme riešenie, aby Váš svadobný deň bol dokonalý aj v tomto smere. 

Cenník tlačovín