V dnešnej digitálnej dobe máme možnosť nasnímať stovky obrázkov bez plytvania filmovým materiálom. Vzniká nám množstvo fotografií, z ktorých vždy pár záberov stojí za vytlačenie na papier za cieľom zavesiť fotku na stenu, umiestniť ju do fotoalbumu alebo pre spomienku ju darujete blízkej rodine, či priateľom.
Preneste na papier zachytený okamih

Prečo tlačiť fotografie?

Digitálne fotografie v elektronickej podobe môžeme prirovnať ku snu. Rovnako ako sen mizne po prebudení, tak zmizne aj digitálna fotografia, ktorú si prezeráme v počítači, či na displeji smartfónu. Ale ak vašu fotografiu vytlačíte, zhmotníte ju. Stane sa tak súčasťou skutočného sveta a súčasťou vášho života.


Vaše profesionálne fotografie vytlačíme na profesionálny papier

Ponúknite svojim zákazníkom fotku, ktorej spomienka sa môže uchovať rôznymi spôsobmi. Okrem klasicky vytlačenej fotky náš strojový park ponúka množstvo ďalších možností…

Fotokniha

Máte súbor fotiek, ktorý chcete zviazať do vizuálne atraktívnej podoby? Odporúčame zvečniť oslavu, či inú významnú udalosť do fotoknihy. Fotky sú vytlačené na kvalitnom papieri a vy si vyberiete, či kniha bude mať lepenú, šitú, či špirálovú väzbu.

Magnetky

Drobný predmet s fotografiou detí alebo obľúbeného mazlíčka môžete vďaka magnetickej ploche umiestniť napríklad na chladničku.

Kalendáre

Ďalším zaujímavým využitím fotografií môže byť vytvorenie personalizovaného kalendára na najbližší rok. Nástenný, stolový, týždenný, či mesačný. Majte prehľad v kalendári, v ktorom sa vynímajú fotky vašich najbližších.

Puzzle alebo pexeso

Hľadáte kreatívny darček? Potešte svoju rodinu, známych, či priateľov personalizovanými puzzlami s vašou fotografiou. Momentálne máme k dispozícii puzzle vo formáte A4 alebo A3.

Plagáty

Ak potrebujete kontrolné výtlačky, alebo veľkoformátovú tlač aj s týmto vám vieme pomôcť. Plagáty, postery, bannery. Pripravíme vám ich do 24 hodín.

Obaly a krabičky

Odovzdajte svojim blízkym alebo klientom fotografie v personalizovanej krabičke pre fotografie. Ak nie krabička, radi vám pripravíme zakladač alebo obálku, ktorú môžete použiť ako obal pre fotografie.